Slide item 10
Aletschgletscher © Aletsch Arena (Frédéric Huber)
05DR
Danilo-Re Berchtesgaden © Feil Johann
Slide item 7
Ernen Ⓒ Landschaftspark Binntal
07DR
Danilo-Re Berchtesgaden © Feil Johann
Slide item 8
Loipe Goms Ⓒ Landschaftspark Binntal
Slide item 9
Skifahren in Aletsch © Aletsch Arena (Frédéric Huber)
Slide item 9
Ofenhorn Ⓒ Landschaftspark Binntal
03_dr
Danilo-Re Berchtesgaden © Feil Johann
Pokal zavarovanih območij v Alpah

Vsakoletni Memorial Danilo Re že vrsto let nudi priložnost za medsebojno seznanjanje vsega osebja alpskih zavarovanih območij, še posebno tistih, ki delajo na terenu ter izvajajo nadzorne, podporne in raziskovalne naloge. Prireditev vključuje športno tekmovanje (znano kot "Pokal Danilo Re"), tematski seminar in vrsto drugih dejavnosti, v katerih lahko udeleženci skupaj uživajo. 26. izdaja Memoriala bo potekala od 27. do 30. januarja 2022 v Naravnem parku Binntal v Švici.

"Dragi prijatelji,

močno upamo, da se bo stanje že poleti izboljšalo ter bodo srečanja v alpski regiji in drugod spet postala mogoča. Pripravljamo 26. izdajo Memoriala Danilo Re in zelo bomo veseli, če boste januarja 2022 uspeli priti k nam.

Smo majhen naravni park v kantonu Valais na jugozahodu Švice in delimo 24 kilometrov dolgo mejo z italijanskim naravnim parkom Alpe Veglia in Alpe Devero v Piemontu. Leta 1999 smo od Europarca prejeli certifikat "Čezmejni parki" kot priznanje in spodbudo za naše mednarodno sodelovanje.

Ker v parku nimamo velikih sejnih sob in športnih objektov, se bomo ob priložnosti Memoriala povezali s svojimi sosedi, ki imajo zelo prijetne prostore za srečanja, pa tudi lepe proge za alpsko smučanje in tek na smučeh. Poleg tega je čisto blizu nas ledenik Aletsch, največji alpski ledenik z dolžino okrog 23 kilometrov in del Unescove svetovne dediščine "Swiss Alps Jungfrau Aletsch".

Kmalu na svidenje!

Chantal, Elena, Brigitte, Siona, Irene, Tom in Andreas "

www.landschaftspark-binntal.ch

FaLang translation system by Faboba

Facebook news

National CPR Association
danilore

Kdo je Danilo Re?

Memorial Danilo Re je posvečen predanemu naravovarstvenemu nadzorniku iz province Cuneo (Piemont, Italija), ki je umrl v nesreči pri delu leta 1995.

Ta prireditev je že vrsto let pomembna priložnost za srečanje predstavnikov zavarovanih območij.

Več


© Copyright 2021 - Danilo Re. All rights reserved. | une création graphi.media